Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SKEPTIČNI ALFREDO NAKON IZLIJEČENJA U TUNELIMA, PROMJENIO MIŠLJENJE

Italijan Alfredo došao je u prvu posjetu Bosanskoj dolini piramida kao skeptik. Nije vjerovao u postojanje piramida niti u svjedočanstva brojnih gostiju koji su doživjeli samoizliječenje u tunelima Ravne.

Posjetio je Visoko u grupi sa 35 Italijana 13. jula 2017. Primio ih je dr. Semir Osmanagić i nakon posjete lokacijama Belvedere i Muzeju Fondacije, uveo ih je u prahistorijski Podzemni tunelski labirint Ravne.

Alfredo je došao s velikim bolovima u leđima. Imao je priklješten živac i bolovi su se reflektirali i u nogama. Na leđima je nosio steznike da može hodati.

Već nakon prvih nekoliko minuta posjete tunelima Ravne osjetio je olakšanje. Nakon posjete od sat i po, bolovi su prošli.

Tokom intervjua za press Fondacije potvrdio je da je došao kao skeptik, a odlazi potpuno uvjeren u postojanje piramida i njihove energetske moći.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije.

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 17 juli 2017 12:23

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved