Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PRVO VJENČANJE U PARKU 'RAVNE 2'

Vjenčanje je najljepši čin između dvoje ljudi koji se spremaju na zajednički život. Lokacija gdje će se izreči to veliko 'DA' uveliko doprinosi da se mladenci zauvijek sjećaju svog vjenčanja.

U subotu 24. marta 2018. obavljeno je prvo vjenčanje u predivnom parku prirode i pozitivne energije 'Ravne 2'. Sudbina je htjela da mlada visočka doktorica medicine Emina Karamehić bude prva  koja će stati pred matičara, u parku, gdje su se Emina i Vedo upoznali i zaljubili.

Tim Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca', predvođen Sabinom, Azrom i Musom, s oduševljenjem i ljubavlju su se pobrinuli da mladenci provedu romantične trenutke ceremonije vjenčanja. Razlog više je taj što je Emin godinama radila kao turistički vodič za Fondaciju tokom studija medicine.

Posljednji zimski dani ostavili su iza sebe bijeli prekrivač koji je postao simbolom čistote buduće veze. Na koncertnoj bini postavljene su klupe za zvanice, stol za matičara i cvijeće i ukrasi na drvenu konstrukciju i panjeve. Mladenci su matičaru pristupili na posebno postavljenoj stazi.

Tridesetak zvanica prisustvovalo je nesvakidašnjem vjenčanju, a uređeni park 'Ravne 2' dobio je još jedan ljubavni pečat.

Fondacija s ponosom ističe da od sada nudi i usluge vjenčanja svim potencijalnim parovima koji žele taj svečani čin obaviti na otvorenom i prelijepom prostoru. Kontakt je programska direktorica u parku 'Ravne 2' Azra Orhan: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 26 mart 2018 14:01

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved