Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ISPOVIJEST SEVIM MUJEVIJE: NAKON BORAVKA U TUNELIMA TLAK MI SE NORMALIZIRAO

Brojni posjetitelji prahistorijskog podzemnog labirinta Ravne uvjerili su se u beneficije koje ovaj misteriozni kompleks ima po ljudsko zdravlje, a zahvaljujući visokoj koncentraciji negativnih iona, elektromagnetnim poljima, ultrazvuku i odličnoj zasićenosti kisikom.

Jedna od njih je i Turkinja koja živi u Sarajevu gospođa Sevim Mujevia (54 godine). Na Mujevijin lični zahtjev objavljujemo njeno iskustvo s boravkom u tunelima u Visokom.

Naime, Mujevia je prošlog ljeta prvi put posjetila kompleks tunela Ravne, a ono što se desilo poslije, nazvala je pravim medicinskim čudom. Ispričala nam je da su joj se problemi s visokim pritiskom (220/135) počeli javljati prije tačno jedanaest godina. Beuzuspješni ljekarski pokušaji da konvencionalnom terapijom riješe ovaj problem, Sevim su doveli u očajan položaj. Kako nam sama prenosi, u tom periodu život joj se svodio na česte odlaske na odjel urgentne medicinske pomoći bolnice Koševo u Sarajevu, ali lijekovi nisu djelovali onako kako su doktori očekivali.

Prije šest mjeseci, a nakon što je počela redovno dolaziti u tunele, tlak joj se normalizirao i ne prelazi vrijednost veću od 140/90.

Gospođa Sevim (lijevo na slici), zamolila nas je da objavimo njenu ispovijet kao savjet svim osobama sa sličnim poteškoćama da dođu i isprobaju ljekovitost podzemnih tunela ispod piramdia u Visokom.

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved