Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ NA PRVOJ TURNEJI U HRVATSKOJ I SLOVENIJI NAKON 26 MJESECI

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Kao što je i obećao, Dr Semir Osmanagić će ići u Hrvatsku i Sloveniju tek kada sve ‘korona mjere’ budu ukinute. To se upravo desilo, vlade ovih zemalja su ukinule drakonske mjere zatvaranja granica i svojih građana.

U četvrtak, 19. maja 2022. pronalazač bosanskih piramida i istraživač megalitnih i piramidalnih lokacija širom svijeta snimaće dvije emisije za rado gledan televizijski kanal ‘Z1’ iz Zagreba. U razgovoru s voditeljem Ratkom Martinovićem pokriće niz tema, od projekta bosanskih piramida, svjetskih arheoloških otkrića do geostrateških događanja.

U petak, 20. maja Dr Osmanagić bit će gost predavač na festivalu u Ravne na Koroškem, u Sloveniji. Govoriće o energiji vode.

U subotu, 21. maja bit će organizovano predavanje i susret s medijima u Ljubljani. U nedjelju, 22. maja od 15 sati direktor Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ održat će predavanje o energijama piramida u centru Dr Rudolf Steiner u Donjem Kraljevcu u blizini Čakovca (Hrvatska).

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 09 maj 2022 14:41

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved