Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

MUSTAFA ŠUKURIĆ: ŠEĆER MI JE SA VISOKIH 15 MMOL/L PAO NA NORMALNIH 5,5 MMOL/L NAKON POSJETE TUNELIMA

U posjet Bosnaskoj dolini piramida i prahistorijskom Podzemnom labirintu Ravne boravio je i gost iz Novog Travnika Mustafa Šukurić.

Prije ulaska u podzemne tunele Ravne, Mustafa je izmjerio glukozu u krvi. Nivo je bio na 270 mg/dl, odnosno na 15 mmol/L. To su vrijednosti šećera u krvi koje su pokazatelj neprikladne regulacije i bolesti dijabetesa.

Nakon boravka u tunelima Ravne od 70 minuta, gospodin Šukurić je ponovo izmjerio vrijednost glukoze u krvi. Nivo je bio 114 mg/dl ili oko 5,5 mmol/L što je idealna vrijednost. Dakle, jedna posjeta tunelima i izlaganje energijama piramida dovela je do normalizacije šećera u krvi.

Energija piramida nam normaliziranjem i balansiranjem vrijednosti u organizmu daje šansu za novi početak. Na nama je da li ćemo promjeniti loše navike u ishrani, načinu života i kreiranju stresnih situacija oko nas, koje mogu dovesti do novih poremećaja u organizmu.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije, ali objavljuje svjedočanstva posjetilaca.

Related Video

Zadnje ažuriranje srijeda, 12 juli 2017 07:24

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved