Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

BRILJANTNI PROFESOR KONSTANTIN MEYL NA BOSANSKIM PIRAMIDAMA

Jedan od najvećih umova današnjice, prof.dr. ing. Konstantin Meyl iz Njemačke, došao je u posjet Fondaciji “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” krajem jula i početkom augusta 2014. Pažnju mu je privuklo otkriće bosanskih piramida i njihove energetske karakteristike.

Profesor Meyl predaje na “Univerzity of Firtwangen” u Njemačkoj. Ako je Telsa obilježio stoljeće iza nas, profesor Meyl je njegov logičan nasljednik. Ne samo da je oživio Teslin rad, već je otišao i korak dalje. Uobličio je ujedinjenu teoriju polja, dokazao da su Ajnštajnovi postulati o maksimalnoj brzini svjetlosti netačni i razvio teoriju o neutrinima koji čine 98% energije koja isijava iz Sunca. Profesor Meyl je srušio Maxvellovu teoriju elektrodinamike i Njutnovu fiziku. Njegove ideje o skalarnim valovima i potencijalnim vortexima još nisu prihvaćene u većini konvencionalnih krugova, jer se nove knjige fizike i astronomije moraju pisati (https://www.youtube.com/watch?v=tKTkpC-DHZ8).

Prilikom svog boravka na vrhu Bosanske piramide Sunca profesor Meyl je izveo eksperiment u pokušaju da Teslinim navojnicama i elektromagnetizmom piramide osvjetli fluoroscentnu lampu, ali neuspješno, zaključujući da je intenzitet zračenja piramide nedovoljan i izražava se u milivoltima. To je protumačio činjenicom da je Planeta Zemlja danas znatno slabija nego ranije i da magnetizam naglo opada te da uskoro slijedi zamjena polova.

Nakon posjete Podzemnom labirintu Ravne njegov zaključak je bio da je jedna civilizacija ostavila iza sebe vrijedne (tehnološke) artifakte, do kojih je slijedeća pokušala doći. Izrazio je svoje divljenje na načinu na koji Fondacija organizira iskopavanje, arheološkoj metodologiji i naučnom pristupu istraživanju.

Na koncu svoje posjete profesor Meyl je održao briljantno predavanje za stručni tim Fondacije i volontere, izlažuci osnove svojih teorija.

 

Zadnje ažuriranje utorak, 05 avgust 2014 12:22

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved