Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

VORTEKS OTVARA VRATA PODSVIJESTI ZA SAMOOZDRAVLJENJE

Piše: Mr. Sc. Drago Plečko
 
Opet me metafizički predmet vorteks antena kojeg treba držati među dlanovima svega 15 minuta dnevno a efekti u koje je ponekad teško povjerovati šokiraju, ugodno iznenadila!
 
Naime, muškarac četrdesetih godina s dvogodišnjom dijagnozom ulceroznog kolitisa i terapijom Salofalkom koja nije dala značajnijeg učinka, nakon svega dva tjedna uporabe vorteksa javlja da mu se situacija posve normalizirala!
 
Već čujem: placebo! Velim, da, ali da biste spoznali porijeklo i moć placeba, dobro potaknutog, morate pročitati knjigu Dr Joea Dispenze: Placebo ste vi!
No, duhovni gigant Carl Gustav Jung, uz moje istočnjačke mentore koji su mi ukazali na enormnu moć tajnih p r i m o r d i j a l n i h vibracija koje ovdje primjenjujem ukazuje na nešto više, nešto bitno.
 
Naime, naša se svijest sastoji od ukupnosti zasebnih dijelova koje možemo zamisliti kao "osobe za sebe". Mi smo konglomerat različitih ličnosti, iz genetske arhive naših predaka.
 
Između tih ličnosti m o r a biti barem dio nečega što pripada primitivnim precima čije su životne postavke za nas nelogične, praznovjerne i neshvatljive na svjesnoj razini.
No, kada sam promatrao reakcije velikih intelektualaca i znanstvenika na teške situacije, uočio sam u v i j e k i hvatanje za metafizički element situacije, ponekad čak vjerovanje da možda, samo možda, postoje i uroci i magija i prokletstvo. Taj dolazi kao kolektivno nasljeđe strahova naših predaka.
Prepustimo li se posve dogovoru podsvijesti i svijesti prihvaćajući i posve iracionalno kao moguće vrata će se otvoriti a ono iskonsko, primordijalno će imati utjecaj na naše stanje.
 
...Čak i fizička bol je psihički odraz koji trpim, sva moja čulna opažanja koja mi nameće svijet neprobojnih stvari koje ispunjavaju prostor su osihičke slike koje jedino predstavljaju moje neposredno iskustvo, pošto su samo one ono što moja svijest ima kao neposredni objekt. Da, moja psiha mijenja i krivotvori stvarnost....govori u svojoj knjizi "Duh i život" C.G. Jung.
 
U redu, kažem ja. Neka je krivotvori ako to odnosi bol.
 
Poznato je i nejasno zašto neki ljudi umiru od najtežih bolesti u strašnim mukama i bolovima a drugi posve mirno. Nije li tajna u prepuštanju tamnim zonama nesvjesnog da naprave ono što je najbolje za čovjeka?
Jer, stvarno izlječenje ne možemo očekivati izvan zone uklanjanja simptoma ako se ne izlječi sveukupnost čovječjeg bića i racionalnog i metafizičkog - jasan je Jung.
 
Dokazuje li utjecaj metafizičkog koncepta na tumorske stanice izvan tijela da sve što je živo sadrži određeni oblik svijesti koja reagira identično kao i složeniji organski oblici? Možda. Ili je možda drevni koncept čestica bhuttatmas koje sam spominjao autentičan ali još uvijek nemjerljiv fenomen?
Zadnje ažuriranje petak, 22 mart 2024 20:18
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved