Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

FRANCUSKINJA MELINDA DRUGI PUT OVE GODINE SE VRAĆA U BOSANSKU DOLINU PIRAMIDA

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Veliki broj volontera iz Francuske u proteklim godinama je dao svoj doprinos u istraživanju lokacija u Bosanskoj dolini piramida, a i u grupi koja trenutno volontira u Visokom nalazi se još jedna volonterka iz Franscuske, Melinda.

– Ovdje sam prvi put bila 2019.godine, a prije tog dolaska mnogo sam slušala o projektu, istraživala, a onda me nešto jednostavno pozvao i privuklo i da dođem. Tada sam u Bosanskoj dolini piramida bila kao volonterka, a ove godine sam ovdje već drugi put. Prvo sam bila u mjesecu junu kada je bio ljetni solsticij, a onda sam stigla prije sedam dana i da budem dio još jedne volonterske grupe. Predivno je iskustvo i imam namjeru i dalje dolaziti, volontirati, biti dio projekta i dati svoj doprinos i razvoju ovog projekta. – kazala nam je Melinda.

I ona je oduševljena otvorenošću samog projekta za sve ljude iz cijelog svijeta, i kako nam je kazala smatra da je po otvorenosti ovo jedinstven projekat u cijelom svijetu, projekat u koji možete ući kao volonter i biti dio arheoloških istraživanja i historije.

Zadnje ažuriranje srijeda, 28 septembar 2022 17:53
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved