Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

BOSANSKE PIRAMIDE U ISTANBULU

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Direktor Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ Dr Semir Osmanagić učestvovao je na turističkom kongresu ‘Uzakrota’ koji je održan 29. novembra 2022. u hotelu ‘Hilton Bosphorus’ u Istanbulu (Turska).

Dr Osmanagić je bio gost turističkog turoperatora ‘Devim Tours’ iz Turske koja ima poslovnicu u Sarajevu, a koji organizira turističke ture širom Balkana. Tokom 2022. ‘Devim Tours’ je doveo gotovo dvadeset grupa u posjet piramidama u Visokom.

Jedna od pet panel diskusija na kongresu bila je posvećena destinacijama na Balkanu. Uvodničar na panelu je bio Dr Semir Osmanagić koji je predstavio ovu arheološko-turističku destinaciju.

Slijedio je panel na kome su učestvovali turistički radnici (vlasnici turističkih agencija, hotelijeri i predstavnici turističkih zajednica) iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Intenzivna promocija najstarijih svjetskih piramida i najveće mreže podzemnih prahistorijskih tunela se nastavlja nakon Turske.

Zadnje ažuriranje srijeda, 30 novembar 2022 13:54

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved