Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

RASPRODANA DVORANA ZA DR OSMANAGIĆA U PRAGU

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Česi su još jednom potvrdili koliko vole Dr Semira Osmanagića i cijene projekat istraživanja bosanskih piramida i poruke koje nosi.

Svaki dolazak pronalazača bosanskih piramida znači pune dvorane. Tako je bilo i u nedjelju 3. marta 2024. U centru Praga, glavnog grada Češke Republike, više od 200 prisutnih je toplo pozdravilo Osmanagića, a nakon predavanja ga ispratilo ovacijama.

Ovo je bila prilika da direktor Fondacije ‘Arheooški park: Bosanska piramida Sunca’ predstavi novu knjigu na češkom jeziku ‘Muj Pribeh’ (‘Moja priča’) u kome je dao hronologiju  istraživanja najvećih i najstarijih piramida u svijetu. Historija je promjenjena, a novi narativ o piramidama kao energetskim mašinama je zamijenio stari, neargumentovani o piramidama kao grobnicama.

Posebno su bila upečatljiva svjedočanstva tri volontera na bosanskim piramiddama iz Češke koji su se našli u publici. Govorili su o divnim iskustvima iz tunela, sa piramida i iz parka ‘Ravne 2’ i pozvali svoje sugrađane da im se pridruže ove godine.

Stotine Čeha je najavilo svoj dolazak u Visoko.

Zadnje ažuriranje utorak, 05 mart 2024 19:50

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved