Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PRVA TRI PREDAVANJA DR OSMANAGIĆA U NIZOZEMSKOJ

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Dr Semir Osmanagić nastavlja s velikom evropskom turnejom i promocijom arheološkog turizma. Pronalazač bosanskih piramida i autor 20 knjiga gostuje u Nizozemskoj. Održao je prva tri predavanja od 19.-21. marta 2024 i to u gradićima Surhuizum, Bolsward i Blija.

Stotine Nizozemaca odazvalo se pozivu da posluša prezentaciju o najstarijim svjetskim piramidama pronađenim u Visokom i o njenim energetskim i duhovnim karakteristikama. Dr Osmanagić je govorio i o krivim opisima nizozemske istorije. Njeni najznačajniji megalitni monumenti – hunebed – svakako nisu djelo primitivnog neolitskog čovjeka prije 5.000 godina kao što se sugerira u nenaučnim izvorima kao Wikipedia ili Encyclopedia Brittanica. Riječ je o kompleksnim građevinama za čiju gradnju je korišten granitni materijal iz Švedske.

Osmanagić je ovom prilikom promovirao svoje nove dvije knjige: ‘Moj razgovor s vještačkom inteligencijom’ i ‘Moja priča – Otkriće bosanskih piramida’.

Pozvao je sve prisutne na posjet Visokom, BiH, bosanskim piramidama i Distriktu Ravne.

Zadnje ažuriranje subota, 23 mart 2024 16:08

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved