Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

BOSANSKE PIRAMIDE U BEČU

Pronalazač bosanskih piramida Dr Semir Osmanagić ponovo je gostovao u glavnom gradu Austrije, Beču. Održao je predavanje o svijetu piramida i njihovoj pravoj svrsi. Pored stotinu prisutnih u dvorani, predavanje je išlo direktno u video streamu, a snimjeni film s predavanja će biti postavljen na socijalnim mrežama.

Austrijanci i naša dijaspora u Austriji su česti gosti u Visokom, a sada su dobili još jedan impuls da već ove sezone obiđu najstarije piramide, misteriozne tunele i prelijepi park ‘Ravne 2’.

Dr Osmanagić je dao jednosatni intervju televizijskom kanalu ‘YU Planet’ u Beču s pozivom našim ljudima u Austriji da posjete Bosansku dolinu piramida.

Zadnje ažuriranje petak, 29 mart 2024 09:36

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved