Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

FILM „ČUDO U SRCU BOSNE“ POBJEDNIK „YOUR WAY FILM FESTIVALA“ NA MALTI

Sjajne vijesti za Fondaciju „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ stigle su danas i sa Malte. Naime, novo ostvarenje Fondacije, film „Čudo u srcu Bosne“ koji potpisuje osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić sa ekipom osvojio je još jedno vrijedno festivalsko priznanje.

Film „Čudo u srcu Bosne“ proglašen je za kvartalnog pobjednika „Your Way Film Festivala“ u konkurenciji najboljih edukativnih filmova. Iz organizacije festivala su naveli kako im je ogromna čast što se naš film pojavio na ovom festivalu, a pored pobjede film će se naći i u samom godišnjem finalu festivala. Proglašenje najboljih filmova godine bit će održano ove jeseni u Valletti na Malti.

„Your Way Film Festival“ je filmski događaj fokusiran na internacionalnu kinematografiju. „Cilj nam je stvoriti festival na kojem će nezavisna djela svih žanrova i zemalja porijekla dobiti priznanje koje zaslužuju, gdje se filmski stvaraoci mogu okupiti i proslavljati rad jedni drugih. Naše izdanje 2024.godine održat će se u Valletti na Malti. Ovaj događaj je jedinstvena prilika da umjetnici komuniciraju i pogledaju filmove.“ – poručuju organizatori.

Zadnje ažuriranje utorak, 14 maj 2024 07:47

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved