Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Administrator

dr Semir Osmanagić - BALKAN KAO NOVI CENTAR SVETA

nedjelja, 05 februar 2023 11:36 Objavljeno unutar Aktuelnosti

Ono što se sprema je potpuna kontrola. Balkan - Novi Jerusalim, plodonosna zemlja koja spaja polaritete, Rusiju sa Evropom i Amerikom, Istok i Zapad. Postoji trend od 2020. da se policijske snage svuda u svetu formiraju i rastu, a od njih neke su polulegalne i sačinjene od migranata. Trinaest porodica koje vladaju svetom upravljaju štampanjem novca, kupuju političare i odlučuju gde će da pokrenu rat. Zemljište je najvažniji resurs na planeti i ono nikada neće gubiti cenu. Meditacija, Crna i Bela Magija. Više o ovome u intervjuu sa Semirom.

“Visoko - Festivalski i sajamski grad”

nedjelja, 05 februar 2023 11:33 Objavljeno unutar Aktuelnosti

Inicijativni sastanak o objedinjavanju manifestacija i dogadjaja u Visokom, sa željom sa se stanovnicima i turistima ponudi što bogatiji sadržaj.

Nebeska teorija zavjere

subota, 04 februar 2023 18:17 Objavljeno unutar Aktuelnosti

Terenska emisija 'Vijesti' Dr Semira Osmanagića iz Fojnice (BiH). Ovaj put o zaprašivanju s neba. Naravno, kako je Wikipedija fino objasnila, riječ je o samo još jednoj teoriji zavjere. Nisu chemtrails (hemijski tragovi) već contrails (kondenzacioni tragovi).

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved