Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

JOš NAS SAMO UTJECAJ NA MOŽDANE VIJUGE MOŽE SPASITI AKO ISKLJUČIMO LOŠE PRGRAME NA SAMOM POČETKU

Deterministički Kaos jasno pokazuje da što ima više organizama i stanica na Zemlji mogućnost obuzdavanja teških bolesti je sve manja

Svjedočanstvo: Zdravstvene tegobe su u vrlo kratko vrijeme značajno popustile, Tumor se značajno smanjio i usput sam smršavila 6 kg u roku od tri tjedna iako jedem i (bazične) masnoće i (voćni) šećer kroz svježe voće. Ja nastavljam sa tretmanom. Hvala na pomoći sa CD i impulsom za bazičnu prehranu.....V.F., Njemačka

Dovoljno je zaviriti u površnu literaturu o kancerogenim i drugim sistemskim bolestima i uočiti nešto relativno novo - svaka od njih ima 55, 70, 35..."podvrsta". Laičkim rječnikom, moć prilagodbe dakle mutacije je neograničena. I dok naporom stotina laboratorija uspije pronaći neki lijek koji neće ujedno ubiti pacijenta, bolest već alterira u desetke raznih verzija. 
Dakle,, realistično gledajući, ostaju dvije opcije. Prva je spržiti sve do kraja kemoterapijom, zračenjem ili nekim drugim agresivnim zahvatom što dakako podrazumijeva i rizik za pacijenta i neizvjesni ishod. Druga je da se blokira program koji čitav proces uopće i pokreće. A on se nedvojbeno nalazi u genima ali i unutar centara živčanog sustava. Idealno bi bilo djelovati tom sviješću na gene, izmijeniti sudbinu blokiranjem gena koji nam određuju budućnost tijela no još uvijek je takav pristup u povojima. Naime, još tinja nada da ćemo nekako na nivou molekula i stanica pronaći nešto što će biti rješenje.
Dakako, osnovno je pitanje koje se nikada ne postavlja: unosom kojeg lijeka možemo doprijeti do svih opasnih stanica ili malformacija u tkivu unutar tijela kada ih ima na milijune? Znamo da, ako i mala grupa preživi, prije ili kasnije će se oporaviti i bolest vratiti. Ponekad i 20 godina kasnije. Ni naš vlastiti imunitet ma kako genijalno ga Priroda složila ponekad naprosto nema puteve kojima bi stigao na mjesto gdje je potreban. 
Osim, dakako ako iz centrale gdje je sve začeto ne stigne naredba da invazija stane. Jedan je eklatantan primjer takva idealnog scenarija Australac Ian Gawler koji je obolio od neizlječivog oblika sarkoma. Psihijatar neobično maštovita profila, dr Ainslie Meares, došao je na ideju da bukvalno kroz nekoliko sati "psihoterapije" dnevno napipa okidač u svijesti pacijenta i isključi fatalni ishod koji je bio izvjestan. Da mu je to uspjelo, pokazuje članak još iz 1980. godine, u prestižnom medicinskom časopisu "Lancet". Nitko ne zna zašto to nije inspiriralo nikoga na traganje tim putem. Kao ni vrlo uvjerljiva publikacija iz 1995. koja van svake sumnje na 50 teških pacijenata dokazuje moć subliminalnih poruka kod najtežih bolesti. I sam sam objavio niz pokazatelja u tom smjeru.
Nisu pomogla ni brojna svjedočanstva ozbiljnih istraživača poput Dispenze, Dosseya, Byrda, Ornsteina, Weila, Achtenbergove, McTaggartove i čitave plejade medicinara, biokemičara i alternativnih iscjelitelja uključujući čitave sustave poput ajurvedske, kineske, japanske, staroruske tradicionalne medicine. Razvila se i čitava disciplina koja se kompromisno naziva psihosomatskom. 
Priroda je podarila svim živim organizmima do nivoa stanice mehanizam borbe za opstanak. Do nevjerojatnih granica. Tako i onima koji nas ubijaju. 
Deterministički Kaos je samo pokazatelj da što više stanica i organizama ima, neizvjesniji su ishodi njihova preživljavanja ali i njihovi mehanizmi sve više van dometa materijalističke znanosti.

1. Dr Edward Norton Lorenz - genijalni autor teorije Determinističkog Kaosa posljedica čijih postavki još nismo ni svjesni do kraja
2. Dr Lynne McTaggart - žena koju nazivaju "mostom između znanosti i duhovnosti" jer je dokazala da masovna molitva za pojedinca može utjecati na niegovo zdravlje. 
3. Crvi iz Pakla (lat. Limnodrilus sulphurensis) - nevjerojatni organizmi koji preživljavaju u špiljama Colorada nemoguće uvjete života, okupani smrtonosnim plinovima i jakim kiselinama. Otuda njihovo ime "Crvi iz Pakla". Još jedan dokaz nevjerojatne prilagodljivosti živih organizama.

Zadnje ažuriranje utorak, 01 novembar 2016 08:27
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved