Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DR SEMIR OSMANAGIĆ U HRVATSKOJ: ZAGREB I KUTINA

Istraživač drevne prošlosti i pronalazač bosanskih piramida Dr Semir Osmanagić ponovo je ovaj vikend u Hrvatskoj. Naime, u petak 01.12.2023. gostuje u Kutini, a u subotu 02.12.2023. u Zagrebu.

Dr Osmanagić će govoriti kako je fenomen piramida krivotvoren, a lažnom slikom o prošlosti programirane generacije ljudi širom svijeta.

Kroz putovanje piramidama na šest kontinenata i hronologijom istraživanja bosanskih piramida saznaćemo pravu istinu o piramidama kao pojačivaćima energija i njihovoj svrsi.

Bosanske piramide su i predmet razgovora Dr Osmanagića s vještačkom inteligencijom Vidljivo je da je i ova generacija umjetne inteligencije proizvod ljudske manipulacije. Međutim, druga generacija će procesuirati informacije na drugačiji način i tu mjesta za čovjeka neće biti.

Ovo će biti prilika da se nabave i dvije posljednje knjige direktora Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ objavljene 2023. godine. Prva je ‘Moja priča – Otkrivena tajna bosanskih piramida’ (drugo, dopunjeno izdanje, koje pokriva period do ljeta 2023.), a druga je ‘Moji razgovori s vještačkom inteligencijom – Dr Semir Osmanagić vs. AI’, objavljena u oktobru 2023.

Treća ovogodišnja knjiga koja će doživjeeti svoju svjetsku promociju je knjiga na engleskom jeziku ‘Ravne 3 – Oldest Structure in the World’, koja govori o uzbudljivom otkriću tunela ‘Ravne 3’, njegovih suhozidova i određivanja starosti ovih podzemnih struktura.

Predavanje u subotu je u najvećoj dvorani Zagrebačkog velesajma – Kongresnoj dvorani, i početak je u 17:00 sati. Adresa je Avenija Dubrovnik 15.

Dan ranije, u petak 1. decembra 2023. u Poduzetničkom inkubatoru u Kutini (Hrvatskih branitelja 2) Dr Osmanagić će po prvi put govoriti u ovom hrvatskom gradu. Početak prezentacije je u 18:00 sati.

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved