Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

FONDACIJA NA VIDEO KANALIMA I DRUŠTVENIM MREŽAMA ZABILJEŽILA MILIONSKE PREGLEDE TOKOM 2023.GODINE

Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ iz godine u godinu bilježi rast i rekorde u svim segmentima, a 2023.godina je bila jako uspješna i ispunjena brojnim projektima. I tokom protekle godine projekat istraživanja Bosanske piramide Sunca je bio zastupljen u najznačajnijim bh.medijima, dok je najtiražnija bh.novina „Dnevni Avaz“ i tokom 2023.godine pratila sve značajne događaje u Bosanskoj dolini piramida uz skoro sedmične priče, izvještaje i reportaže.

O dr. Osmanagiću i bosanskim piramidama pisali su i u TV i radijskim programima izvještavali i brojni regionalni mediji, a društvene mreže, kao i Youtube kanali su zabilježili i najveći broj pretplatnika, gledalaca, kao i reakcija.

Oficijelni Youtube kanal Fondacije, BosnianPyramidsTV i ove godine je u svijet donio brojna ljekovita svjedočanstva, sjajne dokumentarne filmove o instalacijama, sadržajima i događajima u Bosanskoj dolini piramida, ali i filmove dr. Osmanagića snimane širom svijeta, od Srbije, Hrvatske, preko Austrije, Češke, Engleske, Danske, pa sve do Ujedinjenih Arapskih Emirata i Sjedinjenih Američkih Država.

Uz ovaj kanal značajne posjete i preglede su zabilježili i oficijelna stranica Fondacije i dr. Osmanagića, ali i kanali na društvenim mrežama, Instagramu, Facebooku, Tik Toku i drugim mjestima.

Ponosni smo na broj pratilaca, pregleda, ali i objava na našem Youtube kanalu, pa tako danas naš kanal ima 1.610 video zapisa, svjedočanstava, dokumentarnih filmova, intervjua i raznih reportaža. Naši pratioci, kojih je prije svega 3-4 godine bilo ispod jedne hiljade, napravili su preko 20 miliona pregleda na našem kanalu, a sa nekoliko stotina od prije par godina, danas naš Youtube kanal prati 94.400 pretplatnika, i uz sjajnu brojku od 20 miliona pregleda ostvarenu tokom protekle godine, ove godine očekujemo i prelazak brojke od 100.000 pretplatnika.

Tokom 2023.godine zabilježili smo skoro 2 miliona pregleda na našem Youtube kanalu, a ako tome dodamo preglede na ostalim oficijelnim video kanalima i društvenim mrežama, ta brojka se udvostručuje.

Bila je ovo još jedna uspješna godina za Press službu Fondacije, a u istom ritmu nastavljamo dalje, te kao i uvijek pripremamo iznenađenja i brojne nove sadržaje za naše cijenjene prijatelje i pratioce. Ono što je u pripremi jeste i redizajn naše stranice posvećene parku „Ravne 2“, koja se nalazi na linku www.parkravne2.com, gdje će naši posjetioci na jednom mjestu moći virtualno obići najljepši park u ovom dijelu Europe. Izdavačka djelatnost nastavlja sa novim projektima, u pripremi je sjajna Monografija parka „Ravne 2“, mnoštvo dokumentarnih filmova i reportaža je u pripremi, kao i sjajan film također o parku „Ravne 2“ koji bi svjetlost dana također trebao da ugleda već početkom ove godine.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 07 januar 2024 14:51

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved