Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Razgovor s Dr. Semirom Osmanagićem o tajni bosanskih piramida i budućnosti umjetne inteligencije: Prezentacija slovenskog izdanja knjige Moj razgovor s vještačkom inteligencijom

Poštovani,

Sa velikim uzbuđenjem i očekivanjem vas pozivamo na jedinstveni online događaj sa svjetski poznatim znanstvenikom, istraživačem i autorom, dr. Semirjem Osmanagićem.

Događaj će se održati 29. januara u 18 sati u živo na slovenskoj FB stranici https://www.facebook.com/Dr.SemirOsmanagicSlovenija

Što možete očekivati?

Otkrića iz proširenog slovenskog izdanja knjige Moj razgovor s vještačkom inteligencijom.

Dr. Osmanagić će podijeliti razloge zašto je odabrao ovaj jedinstveni pristup i kako predviđa utjecaj umjetne inteligencije na budućnost čovječanstva, zajedno s potencijalnim koristima i opasnostima koje ona nosi.

Fascinantne tajne bosanskih piramida

Istražit ćemo kako je dr. Osmanagić prvi put naišao na ove mistične strukture i što ga je potaknulo na daljnje istraživanje. Također će podijeliti svoje otkriće i značaj podzemnih tunela te njihovu ulogu u kontekstu bosanskih piramida.

Astronomska i geometrijska usklađenost

Otkrit ćemo kako se bosanske piramide ističu svojom usklađenošću sa zvjezdanim uzorcima i geometrijom, u usporedbi s drugim historijskim strukturama.

Značaj za razumijevanje ljudske historije

Utvrđivat ćemo kako otkriće bosanskih piramida mijenja našu percepciju ljudske prošlosti.

Savjeti za čitatelje knjige Moj razgovor s vještačkom inteligencijom

Dobit ćete savjete kako pristupiti čitanju knjige Moj razgovor s vještačkom inteligencijom kako biste bolje razumjeli i ovladali konceptom umjetne inteligencije.

Posebna prilika za prvih 100 kupaca

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će prvih 100 kupaca knjige Moj razgovor s vještačkom inteligencijom dobiti knjigu s autorovim potpisom.

Ove knjige će dr. Osmanagić potpisati u blagotvornim energijama i visokim vibracijama parka Ravne 2 u Visokom, što daje ovim primjercima posebnu vrijednost.

Budite prvi

Vaš primjerak knjige s potpisom autora možete naručiti već danas.

Za bosansko izdanje knjige Moj razgovor s vještačkom inteligencijom na linku: TU DODAJTE VAŠ LINK, AKO IMATE OMOGUĆENU INTERNETNU PRODAJU KNJIGA, ŠTO BI BILO IDEALNO

Za prošireno slovensko izdanje knjige na linku: https://www.galarna.si/moj-pogovor-z-umetno-inteligenco

Pridružite nam se na putovanju kroz vrijeme i tehnologiju te otkrijte nove perspektive koje donose historija i budućnost.

Datum i vrijeme: 29.1.2024 u 18 sati

Link za praćenje FB događaja u živo: https://www.facebook.com/Dr.SemirOsmanagicSlovenija

Za one koji nemaju pristup Facebooku, nudimo mogućnost sudjelovanja preko Zooma. Zahtjev za link i pristup za Zoom možete poslati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Veselimo se vašem prisustvu i zajedničkom istraživanju!

Organizator online događaja:

Izbrano z Mirelo
www.izbranozmirelo.si

i

Fundacija: Arheološki park: Bosanska piramida Sunca www.bosanskepiramide.ba

Kontakt: Mirela Smajić

E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
T: +386 31 536 903

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved