Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PROMOCIJA BOSANSKIH PIRAMIDA U LOS ANĐELESU

Pronalazač bosanskih piramida Dr Semir Osmanagić bio je jedan od ključnih govornika na međunarodnim konferencijama u američkom gradu Los Anđeles (Los Angeles) u Kaliforniji od 11.-14. aprila 2024.

U konferencijskim salama hotela Sonesta LAX odražana su četiri eventa: BioMed EXPO, Artificial Intelligence EXPO, Alien Event i Alchemy Event. Uz prisustvo 50 govornika i šest ključnih govornika (‘keynote speaker’) Dr Osmanagić je govorio dva puta; prvi put o Ljekovitoj energiji bosanskih piramida, a drugi put o piramidama i vještačkoj inteligenciji. Promovirao je i sovje posljednje divje knjige: ‘My Story’ (‘Moja priča’) i ‘My Communication with the Artificial Intelligence’ (‘Moja komunikacija s vještačkom inteligencijom’). Također, učestvovao je i na dva konferencijska panela.

Nakon prezentacija director Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ pozvao je prisutne u posjetu prvim evropskim i najvećim svjetksim piramidama u Visoko.

Prilikom gostovanja u Kaliforniji dao je i intervjue za lokalne televizije: ABC i kineski program na engleskom jeziku NTD TV.

Na konferenciji je imao srdačan susret s dugogodišnjim prijateljem i redovnim stručnjakom koji psojećuje bosanske piramide Prof. Dr Konstantin Korotkovim iz Sankt Peterburga, koji je vodeći svjetski fizičar u snimanju različitih energetskih fenomena. Dogovorena je posjeta uglednog profesora Bosanskoj dolini piramida u septembru 2024. i nova serija snimanja.

Zadnje ažuriranje srijeda, 17 april 2024 08:59

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved