Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SUNCE I UGODNE TEMPERATURE IZMAMILE POSJETIOCE U PARK RAVNE 2

Ocijenite članak
(0 ocjena)

U Parku Ravne 2 svako godišnje doba je posebno, a sa sobom donosi i teme o kojima je vrijedno razgovarati i koje nam poprave raspoloženje.

Najavljene proljetne temperature narednih dana razlog su laganih priprema za ugodniji boravak na ovom dobro poznatom lokalitetu. Danas smo posjetili Park Ravne 2, kako bismo se uvjerili u prekrasan ambijent u kojem su mnogi uživali. Programska menadžerica, Evelina Čehajić, pozvala je sve ljude da dođu u Park Ravne i da se napune vitaminom D, da iskoriste sunčane dane kako bi pospješili svoj imuni sistem.

Dodala je da su krenuli sa laganim pipremama za predstojeću sezonu koje uključuju uređenje i zamjenu postojećih klupa, sadnju cvijeća i mnoge druge projekte. Za ljetnu sezonu planiran je bogat program a organizatori se nadaju da će biti uspješniji ove godine jer i pandemija korona virusa lagano jenjava.

Ovo mjesto svojim zelenilom,harmonijom, plijeni pažnju svih posjetilaca i veoma se brzo vraćaju u jedinstvenu oazu zdravlja i pozitivne energije.

IZVOR >>>

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 11 februar 2022 16:11

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved