English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

Nabil Naser: Bosanska dolina piramida bez sumnje postaje Bosanska dolina sporta

Nabil Naser: Bosanska dolina piramida bez sumnje postaje Bosanska dolina sporta

Član Predsjedništva SBB-a prof. dr. Nabil Naser zahvalio se Novaku Đokoviću, bh. sportistima, građanima, i Semiru Osmanagiću za dva predivna dana te promociji Visokog i Bosne i Hercegovine.

- Dva velika događaja u dva dana zaredom ne mogu proći tek tako kao obični događaji. Prvi je dolazak Noleta i drugih poznatih tenisera iz cijele naše regije i istinski spektakl otvaranja tenskih terena u Bosanskoj piramidi sunca u Visokom. Drugi ne manje važan događaj je slijedio odmah naredni dan, a to je druženje naših najboljih sportista Sergeja Barabareza, Jusufa Nurkića, Mirze Teletovića, Džanana Muse, Elvira Bolića, Muhameda Konjića, Marice Gajić i drugih sa 110 djece štićenika domova za nezbrinutu djecu iz četiri bh. grada: Sarajeva, Banje Luke, Mostara i Zenice - naveo je profesor Nabil Naser.

VISE >>>

Zadnje ažuriranje subota, 16 juli 2022 23:16