English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

Svečano otvorenje novog prostora IGOR, centra za cjeloživotno učenje u prirodi

Svečano smo otvorili naš novi prostor 3.11.2023. na adresi Marindvor 21. Program otvaranja smo započeli u 14:00 sati ceremonijom otvaranja, razgledavanjem našeg centra za cjeloživotno učenja u prirodi, kulturno-umjetničkim programom i radionicom sa slamom za djecu. Od 15:30 do 17:30 smo imali vrijeme za druženje uz ručak i napitke. Na taj dan organizirali smo javno predavanje u Gradskoj knjižnici u Požegi u 18:00 sati. Predavač je bio dr.sc. Semir Osmanagić na temu: „Ljekovita energija bosanskih piramida“. Galerija svjetlosti u Gradskoj knjižnici Požega bila je ispunjena do posljednjeg mjesta te se tražila stolica više, a prema slobodnoj procijeni bilo je više od 150 posjetitelja na predavanju dr. Semira Osmanagića.
Novi prostor, nove mogućnosti… pokrenuli smo…

Zadnje ažuriranje četvrtak, 16 novembar 2023 16:42